BARRETINA FESTIVAL


 

El Barretina festival és un projecte de festival de música de qualitat, coherent, sostenible i solidari que prioritza el Km 0.

Coherent: per nosaltres la cultura és una prioritat, en tots els seus àmbits, és una font d’enriquiment personal que ens fa més lliures a l’hora de pensar, de sentir, de compartir experiències,…

Sostenible: és sense ànim de lucre, no cobrem entrada. Podràs sopar i prendre alguna cosa a les barres que posem. La barra de begudes la gestionem nosaltres i els beneficis aniran directament al pressupost de Cultura per tal de poder organitzar moltes activitats més.

Solidari: Les persones que organitzen, col·laboren i participen són voluntàries, ho realitzen per un compromís amb la cultura i per voler dinamitzar el nostre poble i els pobles veïns. Així mateix, també voldríem donar les gràcies als músics que han cregut en aquest projecte.

Prioritzant el Km 0: potenciant el nostre entorn més pròxim podrem aconseguir en un futur un entorn cada vegada més gran, en el que hi puguin viure dignament les persones que es dediquen a la cultura professionalment o volen fer-ho. Això no exclou que en el festival tinguin espai per grups d’altres llocs més llunyans, doncs la cultura també és intercanvi.

Esperem poder compartir i gaudir d’aquest esdeveniment amb tots els que teniu una visió o una filosofia respecte a la cultura semblant.

Salut i cultura.