JOAN COLOMO


Dilluns 07/08/2017 a les 22:00h, a la plaça d’Avall de Rupià

Ho hem de dir, Joan Colomo és un crak. No content amb injectar una revitalitzant dosis de frescor a The Unfinished Sympathy, ni amb capitenejar La Célula Durmiente, el grup  és lliurepensador de l’estat, Colomo es treu de la màniga un disc en solitari que representa una de les sorpreses més interessants i refrescants de la temporada.

Entre les seves arrels navarres y el seu arraigament al Montnegre, Colomo dona unes revolucionaries voltes a la cançó castellana i a la cançó catalana. Colomo confronta una agressivitat brutal de continguts amb una commemovedora candidesa formal. L’eclecticisme musical que sempre l’ha carecteritzat també està aquí present, a pesar d’allunyar-se dels cànons del rockper profunditzar en instruments acústics, arrenjaments orquestrals, de vegades entre el circ-cabareter i sempre combinats amb bon gust i una musicalitat propia d’un mestre de les melodies, les harmonies i els arrenjaments.

Joan Colomo ha trobat un nou vehicle d’expressió, probablement el més personal i íntim de la seva prolífera carrera musical, situant-se sense cap dubte com un dels cantautors més autèntics, brillants i innovadors del nostre panorama musical.

Joan_Colomo_Sistema_IvanCaster_01_3000

www.bcoredisc.com/bandas/joan-colomo